Despre ITSC:

ITSC este o organizaţie cu caracter educaţional, social, ştiinţific şi academic, fără scop patrimonial, autonomă şi fără caracter politic. ITSC organizează cele mai eficiente, atractive și complexe cursuri de Formator de Formatori (Trainer of Trainers), Antreprenoriat Inovativ, Evaluatori de competențe, de programe și furnizori de formare și multe alte cursuri standard sau flexibile, autorizate de Ministerul Educației Naționale, cu dublă certificare conform Cadrului European și standardelor internaționale în educație.

ITSC investește din fondurile colectate prin contribuțiile membrilor și donații, în Cercetare în domeniul Educației și Sănătății, în Programul Bursier destinat tinerilor, persoanelor cu nevoi speciale și persoanelor defavorizate. 

Organizația investește resurse umane și financiare din contribuții, în educația inovativă și competitivă, cercetare generală și în educație, educație civică pentru tineri și adulți, tabere de studii pentru tineri, burse pentru tineri, proiecte educaționale și de dezvoltare personală pentru organizațiile de tineret (Cluburi Rotaract, Interact etc.) și multe alte proiecte pentru comunitate.

Scurt istoric ITSC
Misiune
Certificări
Principii și etică
O parte din activitatea științifică și articolelor publicate
Concept, know-how și prezentare înregistrată cu drepturi de autor ITSC © 2017